Verbeekstraat

Met drie locaties, open en overdekt, is parkeren aan de Verbeekstraat een van de beste mogelijkheden binnen Leiden. De 24/7 geopende parkeerplaats kent een zeer scherpe prijstelling waardoor het een van de goedkoopste parkeerplaatsen is. Helemaal wanneer goedkoop geparkeerd moet worden nabij de Universiteit van Leiden of het bioscience park Leiden, is de Verbeekstraat de enige logische optie. 

Goedkoop parkeren in de Verbeekstraat

De Verbeekstraat staat bij ons bekend als de meest betaalbare parkeerplek nabij Park Kweeklust en de Universiteit. ondanks dat de parkeerplaats steeds populairder wordt, is er vrijwel altijd voldoende plek. 

Goedkoop parkeren in Leiden is bij de Verbeekstraat mogelijk doordat de parkeerkosten slechts € 0,50 per uur bedragen (daluren) tot een bedrag van € 1,40 per uur tijdens de piekuren. Met een tarief van € 7,- per 24 uur is de Verbeekstraat een van de meest voordelige parkeerplekken van Leiden.

De piekuren van deze parkeergelegenheid zijn van maandag tot en met zondag van 08:00 tot 18:00. De daluren zijn van maandag tot en met zondag van 18:00 tot 08:00. De parkeerplaatsen aan de Verbeekstraat, overdekt en outdoor, zijn 24 uur per dag toegankelijk. 

Mogelijkheid tot overdekt parkeren

In de eenvoudig bereikbare Verbeekstraat bestaat tevens de mogelijkheid om overdekt te parkeren. Met relatief weinig overdekte parkeerplekken binnen Leiden Centrum is dit een ideale locatie om de auto betaalbaar neer te zetten. 

Andere locaties, zoals de Leidatoweg en de Floris Versterlaan kunnen een goed alternatief zijn om goedkoop in Leiden te parkeren. Deze twee locaties hebben in tegenstelling tot de Verbeekstraat geen overdekte parkeergelegenheid. 

Strategisch gelegen nabij de A44

De parkeerplaats aan de Verbeekstraat is met zijn ligging nabij de A44, Naturalis en Universiteit Leiden zeer strategisch geleden. Vanuit diverse richtingen is de parkeergelegenheid uitstekend te bereiken. 

Sla bij de A44 voor de N206 af, vervolg de weg naar de Plesmanlaan en sla af ter hoogte van de Verbeekstraat. Zo makkelijk is het om goedkoop in Leiden te parkeren!