Prijzen

De prijzen om in Leiden te parkeren lopen de afgelopen jaren steeds verder uiteen. Tot enkele jaren geleden bestond nog de mogelijkheid om gratis buiten de ring te parkeren. In de nabijheid van meerdere belangrijke bestemmingen binnen Leiden zijn echter diverse betaalbare parkeerlocaties te vinden. De prijzen van deze locaties hebben wij per pagina ondergebracht. 

Bij het selecteren van deze locaties is aandacht besteed aan de kwaliteit van de parkeerlocatie, ligging en de prijs. Gezien het feit dat de prijzen van parkeren in Leiden ver uit elkaar kunnen liggen, brengt dit overzicht de drie parkeerlocaties waar wij het meest over te spreken bijeen. 

Voor slechts een euro per uur of 7 euro per dag in Leiden parkeren? Dan weten wij precies bij welke parkeerplaatsen jij moet zijn!

Hele dag parkeren in Leiden

Op alle parkeerlocaties uit ons slimme overzicht is het mogelijk om betaalbaar een hele dag te parkeren. Gezien het feit dat gratis parkeren binnen Leiden niet op een centrale plek mogelijk is, bieden parkeerlocaties als de Verbeekstraat en de gelegenheid nabij de Eschertoren hier uitkomst. 

Voor slechts € 7,50 per dag kan al nabij de Eschertoren geparkeerd worden aan de Leidatoweg. In vergelijking met de tarieven van commerciële parkeerlocaties zoals Q-Park scheelt dit bijna 70 procent. 

De Verbeekstraat is met zijn € 7,- per dag een nog goedkopere locatie om betaalbaar in Leiden te parkeren. Deze locatie is te vinden in de nabijheid van Park Kweeklust en de Universiteit van Leiden. Een hele dag parkeren voor lagere prijzen is in Leiden niet mogelijk!

Parkeerprijzen per uur

In veel gevallen is het slechts nodig om een dagdeel de auto te parkeren. Ook dan zijn de parkeerplekken samengebracht op autoparkerenleiden.nl ideaal om het kaf van het koren te scheiden. 

De eerder besproken parkeergelegenheid nabij de Eschertoren en aan de Verbeekstraat kennen een parkeertarief van respectievelijk € 1,50 en € 1,40 (€ 0,5 daltarief). De laagste prijs om te parkeren? De Floris Versterlaan is met een tarief van € 1,- per uur veruit de beste parkeergelegenheid om goedkoop in Leiden te parkeren. 

Parkeerprijzen per maand

Autoparkerenleiden.nl biedt ook de mogelijkheid om je auto te parkeren per maand in één van onze parkeergarages voor € 75,00 per maand.

Ben je geïnteresseerd geraakt in mogelijkheden van Autoparkerenleiden.nl Neem direct contact met ons op door gebruik te maken van de contactinformatie op deze website of mail naar: info@autoparkerenleiden.nl