Leidatoweg

Centraal parkeren in Leiden? Het parkeerterrein bij de Eschertoren is een van de meest betaalbare parkeergelegenheden met een centrale ligging. Leiden Centrum is uitstekend bereikbaar vanaf de Leidatoweg. 

Goedkoop parkeren in Leiden bij de Eschertoren

Met de komst van de parkeergelegenheid bij de Eschertoren is een betaalbaar alternatief geïntroduceerd voor veel van de prijzige parkeergarages in Leiden. Dit parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en is rolstoelvriendelijk. Deze parkeerlocatie is daarentegen niet overdekt en tevens niet voorzien van oplaadpunten.

Voor deze locatie kunnen de parkeertarieven van dit parkeerterrein gerust goedkoop worden genoemd. Je kunt je auto op deze plek in Leiden parkeren voor slechts € 1,50 per uur tot een bedrag van € 7,50 per 24 uur. 

In vergelijking met commerciële parkeerlocaties zoals Q-Park kunnen de verschillen oplopen tot wel 70 procent voor het uurtarief en 60 procent voor het dagtarief. Het parkeerterrein bij de Eschertoren is voor velen dan ook de eerste keus bij een bezoek aan het centrum van Leiden.

Makkelijk te bereiken en centraal gelegen

Vrijwel iedere locatie binnen Leiden is binnen korte tijd te bereiken vanaf de Eschertoren. Nadat je je auto hebt geparkeerd ben je binnen tien minuten in het centrum van Leiden. Het Noorderpark ligt vlakbij de Eschertoren, waardoor deze parkeergelegenheid een ideale locatie is om de auto te parkeren voorafgaand aan een bezoek aan dit idyllische park. 

Vanaf de A4, A44 en N206 kan het parkeerterrein bij de Eschertoren tevens eenvoudig bereikt worden, waardoor het voor een bezoek aan het centrum van Leiden een ideale plek om te parkeren is. 

Ruime parkeergelegenheid in de buitenlucht

De parkeerplaats bij de Eschertoren is zelden helemaal vol. Hierdoor is het een van de plekken in Leiden waar vrijwel altijd een parkeerplek kan worden gevonden. Geen zin om een half uur lang in Leiden naar een parkeerplek te zoeken?

Op het parkeerterrein bij de Eschertoren is altijd een plekje vrij. En dat 24 uur per dag, zeven dagen per week.