Floris Versterlaan

Voor een euro per uur in Leiden parkeren? Aan de Floris Versterlaan is dit mogelijk. Deze ruime parkeergelegenheid is 24 uur per dag geopend en uitstekend bereikbaar vanaf de A4 en A44. 

Voor € 1,- parkeren aan de Floris Versterlaan

Goedkoop parkeren in Leiden is nergens zó betaalbaar als aan de Floris Versterlaan. Parkeren doe je hier namelijk voor slechts € 1,- per uur, goedkoper dan omliggende parkeerplekken waar een tarief van € 1,50 per uur van kracht is. 

Voor een centraal gelegen parkeergelegenheid als de Floris Versterlaan is dit het scherpste tarief. Vooral wanneer wordt meegenomen dat het centrum van Leiden binnen tien minuten met de bus te bereiken is. 

Commerciële parkeergarages hanteren doorgaans drie tot vier keer zoveel euro per uur om in Leiden te kunnen parkeren. Goedkoop je auto neerzetten voor een bezoek aan Leiden? Dan is de Floris Versterlaan een hele goede optie!

Betaal niet meer dan nodig is voor een centrale parkeerplek

Floris Versterlaan staat al enige tijd bekend als een van de locaties om goedkoop in Leiden te kunnen parkeren. Gelukkig is deze locatie voorzien van een groot aantal parkeerplekken, waardoor altijd voldoende ruimte aanwezig is om ook jouw auto te kunnen plaatsen. 

Mede doordat de locatie een centrale ligging kent, zijn de belangrijkste bestemmingen in Leiden snel te bereiken. Het Noorderpark ligt op loopafstand en locaties als de Universiteit van Leiden, Centraal Station en de binnenstad zijn met het openbaar vervoer in een kwartier bereikbaar.

Uitstekend bereikbaar vanaf A4 en A44

De kans is groot dat je vanaf de A4 of A44 Leiden binnenkomt de aanrijroutes naar deze parkeergelegenheid zijn hiermee verbonden. De Floris Versterlaan is daardoor uitstekend gelegen ten opzichte van de A4 + A44, waardoor de parkeerplaatsen met vijf minuten rijden te bereiken zijn. 

Goedkoop parkeren in Leiden, dat doe je voor een euro per uur aan de Floris Versterlaan!